Loopbaancoaching voor startende zelfstandigen en zelfstandigen

door | 17 feb 2021 | Blog, Job Analyse

Loopbaancoaching voor startende zelfstandigen en zelfstandigen.

Over de voordelen van loopbaanbegeleiding vertelden we je eerder al. Het zorgt voor een boost van je zelfvertrouwen, bezorgt je een heldere focus en helpt de werk-privébalans bewaren. Dat geldt overigens niet alleen voor werknemers, maar ook voor zelfstandigen of startende zelfstandigen. Na loopbaancoaching ben je je namelijk beter bewust van je missie als ondernemer en weet je dus ook hoe je jezelf in de markt moet zetten.

Loopbaancheques via de VDAB gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid voor zelfstandigen

Wist je daarnaast ook dat je van enkele gunstmaatregelen kan genieten als je met een professional samenwerkt? Dat geldt dus ook voor de job analyse van Inspire Forward. Iedereen die aan de slag is en al zeven jaar gewerkt heeft, geniet van financiële voordelen bij het volgen van loopbaanbegeleiding. Je maakt namelijk aanspraak op loopbaancheques van de VDAB, gesubsidieerd door de Vlaamse overheid.

Met deze loopbaancheques kan je om de zes jaar zeven uur loopbaanbegeleiding volgen ter waarde van 1200€. Je betaalt dan amper 40 euro voor de eerste vier uur loopbaancoaching en nog eens 40 euro voor de volgende drie uur begeleiding. Indien je voldoet aan de voorwaarden subsidieert de Vlaamse overheid het verschil van dit traject ter waarde van 1200€.

Voor amper 80 euro geniet je dus van zeven uur professionele begeleiding door een gespecialiseerde coach. Een beperkte investering die een grote meerwaarde zal creëren, zeker als je uitkijkt naar een nieuwe uitdaging.

Wij aanvaarden loopbaancheques

Ideaal voor startende zelfstandigen of zelfstandigen

Vaak denken zelfstandigen dat ze geen aanspraak maken op loopbaancheques, maar dat is onterecht. Voor hen gelden namelijk dezelfde voorwaarden als voor werknemers. Maar ook voor werknemers die overwegen om zelfstandigen te worden in hoofd of bijberoep zal loopbaancoaching een grote meerwaarde zijn.

Bij Inspire Forward gebruiken we onze ervaring om jouw identiteit als ondernemer te verfijnen en je te helpen het beste uit jezelf en je onderneming te halen. Wij zijn er dan ook rotsvast van overtuigd dat ondernemers handelen vanuit het hart en helpen je graag bij het vinden van de perfecte balans.

Bovendien bezorg je jezelf door het volgen van loopbaancoaching een extra troefkaart in gesprekken met banken. Vaak krijgen startende ondernemers de vraag of zij zich laten begeleiden. ‘Weet je waarmee je bezig bent’, luidt het vragend. Het volgen van professionele loopbaanbegeleiding bij Inspire Forward toont aan dat je investeert in de ontplooiing van jezelf en je onderneming.

Kom jij ook in aanmerking voor loopbaancheques?

De ervaring leert dat veel mensen hier recht op hebben, maar zelf niet op de hoogte zijn. Nochtans kan je dankzij deze subsidie voor een gunstig tarief meerwaarde geven aan je professioneel leven, zowel als startende zelfstandige maar ook als zelfstandige. Zit je met vragen of wil je weten of jij in aanmerking komt? Contacteer Inspire Forward voor een kennismakingsgesprek en wij zoeken het graag samen met jou uit.

Ook als je niet in aanmerking komt voor de loopbaancheques werken we natuurlijk graag met je samen, dat spreekt voor zich. In dat geval werken we een persoonlijk traject uit, waarbij we je professionele carrière samen een boost geven.

Klik op ik wil een afspraak en ga een kennismakingsgesprek aan.
Voorwaarden en meer informatie op mijn website onder “Job Analyse”.

Inspire Forward
Waar je werk, gezondheid, balans en welzijn centraal staan.

 

Interesse in een kennismakingsgesprek?