Loopbaancoaching voor startende zelfstandigen en zelfstandigen

door | 17 feb 2021 | Blog, Job Analyse

Loopbaancoaching voor zelfstandigen of startende zelfstandigen.

Over de voordelen van loopbaanbegeleiding vertelden we je eerder al. Het zorgt voor een boost van je zelfvertrouwen, bezorgt je een heldere focus en helpt de werk-privébalans bewaren. Dat geldt overigens niet alleen voor werknemers, maar ook voor zelfstandigen of startende zelfstandigen. Na loopbaancoaching ben je je namelijk beter bewust van je missie als ondernemer en weet je dus ook hoe je jezelf in de markt moet zetten.

Loopbaancheques gesubsidieerd door de Vlaamse overheid voor zelfstandigen

Wist je daarnaast ook dat je van enkele gunstmaatregelen kan genieten als je met een professional samenwerkt? Dat geldt dus ook voor de job analyse van Inspire Forward. Iedereen die aan de slag is en al zeven jaar gewerkt heeft, geniet van financiële voordelen bij het volgen van loopbaanbegeleiding. Je maakt namelijk aanspraak op loopbaancheques van de VDAB, gesubsidieerd door de Vlaamse overheid.

Met deze loopbaancheques kan je om de zes jaar zeven uur loopbaanbegeleiding volgen ter waarde van 1200€. Je betaalt dan amper 40 euro voor de eerste vier uur loopbaancoaching en nog eens 40 euro voor de volgende drie uur begeleiding. Indien je voldoet aan de voorwaarden subsidieert de Vlaamse overheid het verschil van dit traject ter waarde van 1200€.

Voor amper 80 euro geniet je dus van zeven uur professionele begeleiding door Patrick die gekwalificeerde loopbaancoach is. Een beperkte investering die een grote meerwaarde zal creëren, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. 

 

Wij aanvaarden loopbaancheques

 

Ideaal voor zelfstandigen of startende zelfstandigen

Vaak denken zelfstandigen dat ze geen aanspraak maken op loopbaancheques, maar dat is onterecht. Voor jullie gelden namelijk dezelfde voorwaarden als voor werknemers. Maar ook voor werknemers die overwegen om zelfstandigen te worden in hoofd of bijberoep is loopbaancoaching een zeer grote meerwaarde.

Patrick gebruikt zijn ervaring om jouw identiteit als ondernemer te verfijnen.  Met inspiratie en motivatie helpt hij het beste uit jezelf en je onderneming te halen.

Bovendien bezorg je jezelf door het volgen van loopbaancoaching een extra troefkaart in gesprekken met banken. Vaak krijgen startende ondernemers de vraag of zij zich laten begeleiden. ‘Weet je waarmee je bezig bent’, luidt het vragend. Het volgen van professionele loopbaanbegeleiding bij Inspire Forward toont aan dat je investeert in de ontplooiing van jezelf en je onderneming.

Kom jij ook in aanmerking voor loopbaancheques?

De ervaring leert dat veel mensen hier recht op hebben, maar zelf niet op de hoogte zijn. Nochtans kan je dankzij deze subsidie voor een gunstig tarief meerwaarde geven aan je professioneel leven, zowel als zelfstandige maar ook als startende zelfstandige.

Zit je met vragen of wil je weten of je in aanmerking komt?
Contacteer Inspire Forward voor een kennismakingsgesprek en wij zoeken het graag samen met jou uit.

Mocht je niet in aanmerking komen voor loopbaancheques werken we een persoonlijk traject uit om je professionele carrière een boost te geven.

Klik op ik wil een afspraak en ga een kennismakingsgesprek aan.
Voorwaarden en meer informatie lees je op mijn website onder “Job Analyse”.

Coaching praktijk “Inspire Forward”
Waar je werk, gezondheid, balans en welzijn centraal staan.

 

Interesse in een kennismakingsgesprek?