Creëer je beste studiekeuze

Creëer je bestse studiekeuze

Voor jongvolwassenen is het vaak erg moeilijk om te bepalen welke richting ze precies uit willen met hun leven. Ze worden overspoeld met informatie en een waslijst van verschillende studierichtingen of werkmogelijkheden. Vaak gaat dit ook gepaard met torenhoge verwachtingen, zowel van zichzelf als de entourage. Een gesprek met een ervaren loopbaancoach zal helpen om het bos weer door de bomen te zien.

Focus voluit op je talenten

In onze gesprekken met jongvolwassenen staat optimale talentontplooiing centraal. Wat zijn jouw talenten? En vooral: wat doe je graag? Wellicht werkt iedereen straks tot zijn 67ste, het is dan ook cruciaal dat je met veel plezier uit bed stapt voor je toekomstige job. Ervaren loopbaancoach Patrick Demets spit samen met jou in een veilig kader en op een rustige manier uit waar nu echt je interesses liggen. Zonder de stress van het enorme aanbod in je achterhoofd kom je te weten welke richting je moet.

Waarom is deze keuze zo belangrijk? Iedereen kent ze wel, de verhalen van studenten die aan een studierichting begonnen, maar na enkele maanden of een jaar al moeten afhaken. Iets te hoog gemikt of soms strookte het gewoon helemaal niet met de interesses. Het is niet alleen een verloren jaar, maar vaak ook een deuk in het zelfvertrouwen van de jongvolwassene. Met een goede begeleiding van de jongvolwassenen willen we deze verhalen vermijden.

Als de jongvolwassene kiest voor zijn passie en perfect weet welke richting hij uit wil, is de kans op een succesvol verloop van zijn leven dan ook veel groter. Bovendien is coach Patrick Demets goed thuis in het ruime aanbod voor jongvolwassenen, onder meer door intensieve opleidingen, waardoor hij vlot kan meespreken over hun leefwereld.

Begeleiding voor jongvolwassen brengt niet alleen inzicht in hun studierichting maar ook op tal van andere vlakken. Kortom een must voor elke jongvolwassene om in een veilig kader zijn problematiek tot groei en uitdaging te zien.

Bel of klik op “IK WIL VOORUIT” en laat je meteen inspireren.

I changed my thinking and it changed my life
Studiekeuze coaching | Coaching studiekeuze

Patrick Demets

Life coach Patrick Demets is een geboren Bruggeling die nu gevestigd is in Ieper.

Als coach helpt Patrick bij het definiëren van je passies en talenten. Zo maak je niet alleen de juiste studiekeuze, maar ook de juiste levenskeuzes. Begeleiding op jongere leeftijd is een must voor elke jongvolwassene die succesvol door het leven wil.

Healy let's work together

Maak een afspraak

Laat hier je gegevens na en we contacteren je zo snel mogelijk.