Over Inspire Forward

Hallo, ik ben Patrick

Had ik op jongere leeftijd een coach in mijn leven gehad die de dingen van op afstand bekeek, dan zat ik, Patrick veel sneller op mijn juiste pad voor wie ik ben en voor wat ik sta.
Het heeft mij echter wel gemaakt tot wie ik nu ben: een gepassioneerde levenscoach.

Met dit gegeven is Inspire Forward ontstaan. De kracht van Inspire Forward zit hem in de jaren investering van persoonlijke groei en ontwikkeling die ik graag met jullie deel.

Ik ben als coach actief in mijn uitvalsbasis Bredene, in Oostende bij groepspraktijk www.flowaanzee.be en in mijn geboortestad Brugge, maar ook op verplaatsing in de hele provincie West-Vlaanderen. Hoewel ik face-to-face contact uitermate waardeer, sta ik je ook graag bij tijdens online coaching. Zo is de personal coaching steeds aangepast aan jouw wensen.

De magie van een goeie coach is dat hij jou in je mentale kracht plaats en extra mogelijkheden laat zien om je mooiste leven te leven. Hierbij begeleid hij jou niet alleen als coach maar ook als gids.

Patrick Demets

Het beste uit jezelf halen, dat is tenslotte het einddoel!

 

In een veilige omgeving krijg je tijdens onze coaching sessies nieuwe inzichten zodat je als mens verder kunt groeien en vol vreugde in het leven zal staan.

Want gelukkig zijn, is elke dag 100% jezelf kunnen zijn, te manifesteren wat je echt wilt en je daarbij te omringen met de juiste mensen die je hierbij ondersteunen.

Het beste bij jouw naar boven brengen is meer dan louter mijn werk. Het is mijn passie.

Kracht van psychodrama
Hoe gaat Inspire Forward te werk?

“Je snel op het juise pad zetten. Dat is mijn specialiteit.”

Patrick Demets

Coach, Inspire Forward

Onze missie

De missie van coaching praktijk Inspire Forward is om je te inspireren en motiveren naar een vitaal, vervuld en gelukkig leven.

 

Inspire Forward

Waar je werk, gezondheid, welzijn en balans centraal staan.

Kracht van psychodrama
Hoe gaat Inspire Forward te werk?

Klanten aan het woord…

Blij de keuze te hebben gemaakt om loopbaan coaching te volgen bij Inspire Forward door Patrick Demets! Heeft mij heel veel duidelijkheid en helderheid gegeven. Nu zie ik veel beter wie ik ben als persoon en wat mijn missie en visie is. Terug motivatie om mijn weg op werkvlak meer richting te geven!
Dank je wel Patrick!

Astrid Beausaert

Mens en Gevoel

Volg ons op Instagram

Maak een afspraak

We verwelkomen je graag voor een gratis kennismakend gesprek.