Coaching bij studiekeuze

Coaching voor jongvolwassenen

Voor jongvolwassenen is het vaak erg moeilijk om te bepalen welke richting ze precies uit willen met hun leven. Ze worden overspoeld met informatie en een waslijst verschillende studierichtingen of werkmogelijkheden. Vaak gaat dit ook gepaard met torenhoge verwachtingen, zowel van zichzelf als de entourage. Een gesprek met een ervaren loopbaancoach kan helpen om het bos weer door de bomen te zien.

Focus voluit op je talenten

In onze gesprekken met jongvolwassenen staat optimale talentontplooiing centraal. Wat zijn jouw talenten? En vooral: wat doe je graag? Wellicht werkt iedereen straks tot zijn 67ste, het is dan ook cruciaal dat je met veel plezier uit bed stapt voor je toekomstige job. Ervaren loopbaancoach Patrick Demets spit samen jou uit wat jou écht interesseert en wat je straks wil doen. Op een rustige manier, zonder de stress van het enorme aanbod in het achterhoofd.

Waarom is deze keuze zo belangrijk? Iedereen kent ze wel, de verhalen van studenten die aan een studierichting begonnen, maar na enkele maanden of een jaar al moeten afhaken. Iets te hoog gemikt of soms strookte het gewoon helemaal niet met de interesses. Het is niet alleen een verloren jaar, maar vaak ook een deuk in het zelfvertrouwen van de jongvolwassene. Met een goede begeleiding van de jongvolwassenen willen we deze verhalen vermijden.

Als de jongvolwassene kiest voor zijn passie en perfect weet welke richting hij uit wil, is de kans op een succesvol verloop dan ook veel groter. Bovendien is coach Patrick Demets goed thuis in het ruime aanbod voor jongvolwassenen, onder meer door intensieve opleidingen, waardoor hij vlot kan meespreken over hun leefwereld.

Enkel op afspraak voor een prijs van 75€ per uur.

I changed my thinking and it changed my life

Patrick Demets

Life coach Patrick Demets is een geboren Bruggeling die nu gevestigd is in Bredene. Hij is actief in zijn geboortestad Brugge, uitvalsbasis Bredene, maar ook elders op verplaatsing in West-Vlaanderen. Daarnaast kan je Patrick ook contacteren voor online coaching wereldwijd.

Als life coach helpt Patrick bij het definiëren van je passies en talenten. Zo maak je niet alleen de juiste studiekeuze, maar ook de juiste levenskeuzes. Voor jongvolwassenen is het een hulp om het bos weer door de bomen te kunnen zien.

Healy let's work together

Maak een afspraak

We verwelkomen je graag voor een gratis kennismakend gesprek.