Creëer je hoogste vitaliteit

 

Creëer je hoogste vitaliteit

Wat is nu vitaliteit? Vitaliteit gaat over energie. Vitale mensen zijn fit, ontspannen, gezond en productief. Vitaliteit gaat over je leven in eigen hand hebben, leiderschap over jezelf. Het is een competentie die iedereen in mijn ogen in zijn of haar bezit moet hebben.

“Vitaliteit is de levenskracht, motivatie en veerkracht waarmee je in het leven staat.”

Levenskracht of je energie bepaald voor 40% je vitaliteit, motivatie 30% en veerkracht 30%. Dat is samen goed voor 100%

Je energie niveau die 40% bevat van je vitaliteit is verder opgebouwd uit een fysiek, emotioneel en mentaal gegeven.  M.a.w als het emotioneel en mentaal wat minder gaat heeft dat invloed op je fysieke gezondheid.

“Daarvoor is het dus belangrijk om je te omringen met de juiste mensen. Zowel professioneel als privé.”

Je motivatie of doel waarmee je in het leven staat en je veerkracht of vermogen om terug verder te gaan bij stress of uitdagingen bepaald dus voor 60% je vitaliteit!

“Dat is de reden waarom het belangrijk is om zinvol te leven, te doen wat je graag doet? Professioneel en privé.”

Beperkende overtuigingen, blokkades, trauma’s, gedachten of/en blinde vlekken zijn oorzaken waarom we niet in volle vitaliteit gelukkig kunnen leven. 

Tijdens onze vitaliteitscoaching analyseren we welk van deze items je het sterkst vast houden en komen we snel tot de oorsprong.

Vervolgens analyseren we welke invloed het heeft op je vitaliteit. M.a.w op je levenskracht, motivatie of veerkracht.

De samenhang van dit alles brengt je direct tot diepe inzichten.

“Ondersteunen jouw dagelijkse gedachten je? Of blokkeren ze onbewust bij wat je echt wilt in je leven?”

Een grote meerwaarde is dat Patrick ook zaakvoerder is van de gezondheidswinkel “De Papaver Bio” en dat hij dan ook dagelijks in contact komt met de laatste nieuwigheden op gebied van supplementen, tincturen, bachbloesems en gezonde voeding om u te ondersteunen. Meer lezen over “De Papaver Bio” doe je via deze link: “De Papaver Bio

Stimuleer je persoonlijk leiderschap. Wees baas van je eigen gedachten.

Vitaliteit en veerkracht

Creëer je eigen leiderschap

Leiderschapscoaching voor persoonlijk leiderschap.

“Verander je gedachten en je leven zal veranderen.”

Wil jij ook je mooiste leven creëren? Leer dan je gedachten, je denken steeds te focussen op wat je wilt bereiken in het leven.

Belangrijk hierbij is dat we eerst bepalen wie je energievreters en stressoren zijn. Deze zijn van cruciaal belang om leider te blijven van je eigen leven.

Vervolgens leren we je aan hoe je beter met je gedachten omgaat, anders denkt. Hoe je de kracht van je geest kan ontgrendelen. Hoe je de zaken kan loslaten die je geen meerwaarde meer geven. Hoe je alleen nog zal doen wat je energie en voldoening zal geven. Hoe je het leven zal aantrekken zoals je echt wilt leven. Hoe je vol focus, discipline en zelfvertrouwen zal leven.

Vitaliteit- en leiderschapscoaching is voor wie meer geestelijke en lichamelijke levenskracht, innerlijke kracht, zelfvertrouwen, focus, doorzettingsvermogen en discipline wil creëren in zijn leven.

“Leer de kracht van je geest te ontgrendelen en wees leider van je eigen leven.”

Een grote meerwaarde is dat Patrick ook zaakvoerder is van de gezondheidswinkel “De Papaver Bio” en dat hij dan ook dagelijks in contact komt met de laatste nieuwigheden op gebied van supplementen en gezonde voeding om u te ondersteunen. Meer lezen over “De Papaver Bio” doe je via deze link: “De Papaver Bio

Bel of klik op “IK WIL VOORUIT” en boek meteen je afspraak.

 

I changed my thinking and it changed my life

Onze expertise

Inzichten op het gebied van life, job, gezondheid, vitaliteit en studiekeuze coaching.

Patrick Demets

Vitaliteitscoach Patrick Demets is een geboren Bruggeling die nu met zijn praktijk gevestigd is in Ieper.

Als leiderschapscoach is hij in eerste instantie jouw klankbord. Patrick bekijkt je als mens in zijn geheel. Hij helpt je bij het inzien en loslaten van verkeerde relaties, beperkende overtuigingen en blokkades. Verder leert Patrick hoe je meer innerlijke rust en een vreugdevol leven kan aantrekken.

Healy let's work together

Maak een afspraak

Laat hier je gegevens na en we contacteren je zo snel mogelijk.