Vitaliteitscoaching Leiderschapscoaching

 

Vitaliteitscoaching

Vitaliteit is de levenskracht, motivatie en veerkracht waarmee je in het leven staat.

Levenskracht of energie bepaald voor 40% je vitaliteit, motivatie 30% en veerkracht telt ook voor 30% mee van je vitaliteit.

Je energie niveau is verder opgebouwd uit een fysieke, emotionele en mentale bron. Je motivatie of doel waarmee je in het leven staat en je veerkracht of vermogen om terug verder te gaan bij stress of uitdagingen bepaald dus voor 60% je vitaliteit. Alles hangt netjes aan elkaar. Het één kan niet zonder het ander.

Beperkende overtuigingen, blokkades, trauma’s, gedachten of/en blinde vlekken zijn oorzaken waarom we niet in volle vitaliteit gelukkig leven. 

Tijdens onze vitaliteitscoaching analyseren we welk van deze items je het sterkst vast houden en komen we snel tot de oorsprong.

Vervolgens analyseren we welke invloed het heeft op je vitaliteit. Met andere woorden op je levenskracht, motivatie of veerkracht.

De samenhang van dit alles brengt je direct tot diepe inzichten.

De interventies die je nodig hebt krijg je mee zodat je in volle vitaliteit kan leven.

Verder bekijken we of jouw dagelijkse gedachten onbewust een gevolg is van de oorsprong die jouw verder blokkeert in je leven of niet?

Wees bewust, je gedachten creëren je leven. Wees leider van je eigen leven.

Vitaliteit en veerkracht

Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching voor persoonlijk leiderschap.

“Verander je gedachten en je leven zal veranderen.”

Leider worden van je eigen gedachten?

Belangrijk hierbij is dat we eerst bepalen wie je energievreters en stressoren zijn. Deze zijn van cruciaal belang om leider te blijven van je eigen leven.

Vervolgens leren we je aan hoe je beter met je gedachten omgaat, anders denkt. Hoe je de kracht van je geest kan ontgrendelen. Hoe je de zaken kan loslaten die je geen meerwaarde meer geven. Hoe je alleen nog zal doen wat je energie en voldoening zal geven. Hoe je het leven zal aantrekken zoals je echt wilt leven. Hoe je vol focus, discipline en zelfvertrouwen zal leven.

Vitaliteit- en leiderschapscoaching is voor wie meer geestelijke en lichamelijke levenskracht, innerlijke kracht, zelfvertrouwen, focus, doorzettingsvermogen en discipline wil creëren in zijn leven.

“Leer de kracht van je geest te ontgrendelen en wees leider van je eigen leven.”

Klik op “Ik wil een infogesprek”, laat je gegevens na en ik contacteer je voor een open gesprek.

 

I changed my thinking and it changed my life

Onze expertise

Inzichten op het gebied van life, job, gezondheid, vitaliteit en studiekeuze coaching.

Patrick Demets

Vitaliteitscoach Patrick Demets is een geboren Bruggeling die nu gevestigd is in Bredene. Hij is actief in zijn geboortestad Brugge, uitvalsbasis Bredene, in Oostende bij groepspraktijk Flow Aan Zee maar ook op verplaatsing in West-Vlaanderen. Daarnaast kan je Patrick ook contacteren voor online coaching wereldwijd.

Als leiderschapscoach is hij in eerste instantie jouw klankbord. Patrick bekijkt je als mens in zijn geheel. Hij helpt je bij het inzien en loslaten van verkeerde relaties, beperkende overtuigingen en blokkades. Verder leert Patrick hoe je meer innerlijke rust en een vreugdevol leven kan aantrekken.

Healy let's work together

Maak een afspraak

We verwelkomen je graag voor een gratis kennismakend gesprek.