Gezondheidscoaching

Healy

Wil jij ook fysiek, mentaal en emotioneel sterk staan in het leven?

Wie vindt het niet geweldig om zich gezond en goed te voelen? Meer energie te hebben?

Per slot van rekening zijn fysiek, mentaal en emotioneel gezond zijn de parameters van een leven vol energie!

Vanzelfsprekend is dit echter niet. Het is steeds doelgericht blijven werken aan jezelf en bijsturen waar nodig.

Ben je op zoek naar een gezonde alternatieve manier om:

  • je stressbestendigheid te verhogen?
  • beter te kunnen slapen?
  • meer mentaal en emotioneel in balans te zijn voor een inhoudsvolle leven?
  • beter te kunnen ontspannen om zo je accu’s beter op te laden?
  • angst los te laten en meer een toestand van vrede en rust te bereiken?
  • je immuunsysteem te ondersteunen
  • ondersteuning te vinden bij chronische pijn, skeletpijn, migraine of depressie ?

Dan is een lichaamsanalyse en energieveldscan met de nieuwste hoogtechnologische kwantum sensor van Healy
een perfect initiatief.

Deze verbazingwekkende sensor is gebaseerd op de wetenschap van kwantumfysica. Ze kan meten en analyseren waar er energetische onevenwichtigheden zijn op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Vervolgens levert het aangepaste en specifieke frequenties om het cellulaire, emotionele en/of energiecentra opnieuw uit te lijnen, te harmoniseren om de bio-energetische balans te herwinnen. 

Frequenties ter ondersteuning van een gezonde, mentale en evenwichtige levensstijl!

Eerst en vooral moet je weten dat alles energie is. Dat alles een bepaalde frequentie heeft. Ook ons lichaam, maar ook onze organen. Sterker nog, onze cellen hebben ook een bepaalde frequentie. Deze frequenties kunnen zowel positief als negatief beïnvloed worden. Bijvoorbeeld door stress, te weinig slaap, slecht voelen. Positiviteit of positieve frequenties in je leven integreren is van vitaal belang om de fysieke, mentale en emotionele gezondheid te beschermen.

Concreet, de toediening van de specifieke frequenties werken in het bio-energetische veld van je lichaam en zijn gebaseerd op vele jaren research en ervaring wereldwijd. 

Health coaching

“Frequenties voor het leven.”

Patrick Demets

Wellness device advisor Healy

Bekijk alle toepassingsgebieden van Healy

Klanten aan het woord…

Als fibromyalgie patiënt wou ik de kracht van frequentie therapie een kans geven. Uit de lichaamsanalyse en energieveldscan kwam een programma met frequenties die ik blijkbaar nodig had om mijn lichaam te ondersteunen.

Ik besliste direct om mijn eigen apparaatje aan te schaffen en draaide meteen drie programma’s per dag met de frequenties uit de analyse. Mijn verwachtingen waren niet groot maar ik had iets van ”baat het niet, schaadt het niet”.

Heel voorzichtig kwam mijn lichaam in rust en kreeg ik van binnen een open gevoel.

Mijn klein apparaatje en ik zijn onafscheidelijk geworden waarvoor mijn ”dank” en ook vooral ”dank” aan Patrick die ten alle tijden bereid is te helpen.

Warme groet Darline Verhaest

Hoe gaan we te werk?

Met de nieuwe hoogtechnologische kwantum sensor analyseren we eerst je bio-energetisch energiepeil. Daaruit krijgen we direct een idee waar en waardoor je energie verliest.

Vervolgens gaan we verder met de lichaamsanalyse waaruit we zien waar er zowel fysiek als mentaal bio-energetisch disbalans is. Denk dan ook aan een goede slaap, stress, optimale celvernieuwing of aan bijnieruitputting.

We bespreken deze thema’s, bekijken de samenhang en coachen waar nodig.

Frequenties voor fysieke en mentale ondersteuning.

Daarna starten we een programma op die uit de analyse komt en sturen we via polsbandjes kleine microstroompjes met frequenties die je lichaam op dat moment nodig heeft om het bio-energetisch te ondersteunen.

Nadien krijg je over de analyse een uitgebreid verslag, een voorstel met de best passende Healy voor jezelf en een schema met frequentie programma’s die je op dat moment het meest bio-energetisch kunnen ondersteunen.

Voor alle duidelijkheid, deze analyses worden niet erkend door de reguliere geneeskunde, worden niet gezien als genezingsbeloften en is dus geen medische diagnose of therapie! Deze analyses kunnen dus geen onderzoek of behandeling door een arts of niet-medische behandelaar vervangen. 

Disclaimer

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan nog niet wetenschappelijk is aangetoond.

Gezonde cellen maken gezonde organen, gezonde organen maken gezonde mensen!

Op onze blog “Wat is frequentie therapie met Healy? En wat doet het met onze gezondheid en welzijn.” lees je meer over alle toepassingsgebieden, prijzen, begeleiding bij aankoop van je eigen Healy, opleiding en ondersteuning.  lees meer… 

Klik op “Ik wil een infogesprek”, laat je gegevens na en ik contacteer je voor een vrijblijvend open gesprek.

Ervaar de kracht van frequentietherapie
Einstein quote
I changed my thinking and it changed my life

Een hoog immuunsysteem zorgt voor een optimale bescherming. Bekijk wat frequentie therapie hiermee doet:

Wil je zien wat 1u frequentietherpaie met Healy doet met ons immuunsysteem?

Onze expertise

Inzichten op het gebied van life, job, gezondheid, vitaliteit en studiekeuze coaching.

Patrick Demets

Als gekwailificeerde Healy adviseur  laat Patrick tijdens dit coaching traject de hoogtechnologische kwantum sensor aan het werk. Op zijn locatie te Bredene, maar ook in Brugge, Oostende en West-Vlaanderen. Ook online is Patrick in België maar ook wereldwijd professioneel actief met Healy.

Heb je interesse om frequentie therapie met Healy ook toe te passen in je praktijk?  Als mentor, trainer mag je alvast rekenen op onze professionele begeleiding en ondersteuning. Je bent welkom voor een intakegesprek.

Healy let's work together

Maak een afspraak

We verwelkomen je graag voor een gratis kennismakend gesprek.