Creëer je beste gezondheid

Creëer je beste gezondheid, welzijn, balans en energie level. “Healy”.

Wie vindt het niet geweldig om zich gezond en goed te voelen? Meer energie te hebben en minder stress?

Per slot van rekening zijn fysiek en mentaal gezond zijn, minder stressvol leven de parameters voor een energievol leven!

Vanzelfsprekend is dit echter niet. Het is steeds doelgericht blijven werken aan jezelf en bijsturen waar nodig.

Ben je op zoek naar een gezonde alternatieve manier om:

  • je stressbestendigheid te verhogen?
  • beter te kunnen slapen?
  • meer mentaal en emotioneel in balans te zijn?
  • beter te kunnen ontspannen?
  • angst los te laten en meer een toestand van vrede en rust te bereiken?
  • je immuunsysteem te ondersteunen
  • ondersteuning te vinden bij chronische pijn, skeletpijn, migraine of depressie ?

Dan is het draagbaar medisch apparaatje Healy met frequentie therapie een perfect initiatief om je hierbij te ondersteunen.

Eerst en vooral moet je weten dat alles energie is. Dat alles een bepaalde frequentie heeft. Ook ons lichaam, maar ook onze organen. Sterker nog, onze cellen hebben ook een bepaalde frequentie. Deze frequenties kunnen zowel positief als negatief beïnvloed worden. Bijvoorbeeld door stress, te weinig slaap, slecht voelen. Positiviteit of positieve frequenties in je leven integreren is van vitaal belang om de fysieke, mentale en emotionele gezondheid te beschermen.

Concreet, de toediening van de specifieke frequenties werken in het bio-energetische veld van je lichaam en zijn gebaseerd op vele jaren research en ervaring wereldwijd. 

Frequenties ter ondersteuning van een gezonde, mentale en evenwichtige levensstijl!

 

Health coaching

“Frequenties voor het leven.”

Patrick Demets

Wellness device advisor Healy

Bekijk alle toepassingsgebieden van Healy

Klanten aan het woord…

Als fibromyalgie patiënt wou ik de kracht van frequentie therapie een kans geven. Uit de lichaamsanalyse en energieveldscan kwam een programma met frequenties die ik blijkbaar nodig had om mijn lichaam te ondersteunen.

Ik besliste direct om mijn eigen apparaatje aan te schaffen en draaide meteen drie programma’s per dag met de frequenties uit de analyse. Mijn verwachtingen waren niet groot maar ik had iets van ”baat het niet, schaadt het niet”.

Heel voorzichtig kwam mijn lichaam in rust en kreeg ik van binnen een open gevoel.

Mijn klein apparaatje en ik zijn onafscheidelijk geworden waarvoor mijn ”dank” en ook vooral ”dank” aan Patrick die ten alle tijden bereid is te helpen.

Warme groet Darline Verhaest

Hoe gaan we te werk?

Healy bevat een verbazingwekkende sensor die gebaseerd is op de wetenschap van kwantumfysica. Deze sensor kan meten en analyseren waar er energetische onevenwichtigheden zijn op je fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Vervolgens levert het apparaatje aangepaste en specifieke frequenties om het cellulaire, emotionele en/of energiecentra opnieuw uit te lijnen, te harmoniseren om zo de bio-energetische balans te herwinnen. 

Frequenties voor fysieke en mentale ondersteuning.

Voor alle duidelijkheid, deze analyses worden niet erkend door de reguliere geneeskunde, worden niet gezien als genezingsbeloften en zijn dus geen medische diagnose of therapie! Deze analyses kunnen dus geen onderzoek of behandeling door een arts vervangen. 

Disclaimer

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan nog niet wetenschappelijk is aangetoond.

Gezonde cellen maken gezonde organen, gezonde organen maken gezonde mensen!

Op onze blog “Wat is frequentie therapie met Healy? En wat doet het met onze gezondheid en welzijn.” lees je meer over alle toepassingsgebieden, prijzen, begeleiding bij aankoop van je eigen Healy, opleiding en ondersteuning.  lees meer… 

Bel of klik op “IK WIL VOORUIT” en boek meteen je afspraak.

 

Ervaar de kracht van frequentietherapie
Einstein quote
I changed my thinking and it changed my life

Een hoog immuunsysteem zorgt voor een optimale bescherming. Bekijk wat frequentie therapie hiermee doet:

Wil je zien wat 1u frequentietherpaie met Healy doet met ons immuunsysteem?

Onze expertise

Inzichten op het gebied van life, job, gezondheid, vitaliteit en studiekeuze coaching.

Patrick Demets

Als gekwailificeerde Healy adviseur  laat Patrick tijdens dit coaching traject de hoogtechnologische kwantum sensor aan het werk. En dit zowel op zijn locatie te Ieper in West-Vlaanderen, als online in België en in het buitenland.

Heb je interesse om frequentie therapie met Healy ook toe te passen in je praktijk?  Als mentor, trainer mag je alvast rekenen op onze professionele begeleiding en ondersteuning. Je bent welkom voor een intakegesprek.

Healy let's work together

Maak een afspraak

Laat hier je gegevens na en ik contacteer je zo snel mogelijk.