Health coaching met Healy

Gelukkig, vitaal gezond blijven met Healy.

Wie vindt het niet geweldig om zich gezond en goed te voelen!

Per slot van rekening is een gezond lichaam en een gezonde geest toch het belangrijkste voor meer geluk en levenskwaliteit!
Vanzelfsprekend is dit echter niet. Het is steeds doelgericht blijven werken aan jezelf en bijsturen waar nodig.

Ben je op zoek naar alternatieve manieren om je hierbij te ondersteunen? De balans tussen je lichaam, geest en ziel ondersteunen om meer vreugde, vitaliteit, kracht en gevoel van welzijn te creëren? Of wil je ondersteuning bij pijntjes of ongemak?

 

Dan is Healy een perfect initiatief.

Healy is gecreëerd om je hierbij bio-energetisch te ondersteunen en is toepasbaar voor alle leeftijden. Van heel jong naar hogere leeftijden.

Het geheim van Healy is frequentie therapie en is bedoeld voor het bio-energetisch stimuleren van bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties die je kan toepassen op alle belangrijke levensgebieden.

Healy heeft ondersteuning bij je gezondheid, welzijn en balans!

De toepassingen van Healy werken in het bio-energetische veld van je lichaam en zijn gebaseerd op vele jaren ervaring van Nuno Nina,  Marcus Schmieke en therapeuten wereldwijd.

  • immuunsysteem
  • slaap
  • migraine
  • psychische aandoeningen
  • depressie
  • angst
  • welzijn
  • skeletpijn
  • fibromyalgie
  • chronische pijn

 

Disclaimer

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Health coaching

“Healy is een compacte en betrouwbare metgezel voor jouw vitaliteit.”

Patrick Demets

Healy Mentor, Inspire Forward

Holistisch gezond leven met Healy

Maak kennis met Healy

Klanten aan het woord…

Als fibromyalgie patiënt wou ik de kracht van frequentie therapie een kans geven. Uit de Healy lichaamsanalyse en energieveldscan kwam een programma met frequenties die ik blijkbaar nodig had om mijn lichaam te ondersteunen.

Ik besliste direct om mijn eigen Healy aan te schaffen en draaide meteen drie programma’s per dag met de frequenties uit de analyse. Mijn verwachtingen waren niet groot maar ik had iets van ”baat het niet, schaadt het niet”.

Heel voorzichtig kwam mijn lichaam in rust en kreeg ik van binnen een open gevoel.

Mijn Healy en ik zijn onafscheidelijk geworden waarvoor mijn ”dank” en ook vooral ”dank” aan Patrick die ten alle tijden bereid is te helpen.

Warme groet Darline Verhaest

Hoe gaan we te werk?

Met de gepatenteerde nieuwste kwantum sensor technologie meten we eerst je energieveld op. Daaruit krijgen we direct een idee over je bio-energetisch energiepeil op verschillende vlakken en zien we waar en waardoor je lichaam energie verliest.

Vervolgens gaan we verder met de lichaamsanalyse waaruit we zien waar je lichaam zowel fysisch als mentaal bio-energetisch in disbalans is en welke frequentie programma’s je lichaam nodig heeft ter ondersteunen van je biio-energetisch veld.

Frequentie therapie voor lichamelijke, geestelijke en emotionele ondersteuning.

Na de analyse starten we een programma op die uit de analyse komt en sturen we via polsbandjes kleine microstroompjes met de juiste frequenties rechtstreeks naar je cellen die je lichaam op dat moment nodig heeft om het bio-energetisch te ondersteunen. (zie filmpje)

Vervolgens krijg je over de analyse een uitgebreid verslag, voorstel van de best passende Healy en een schema met frequentie programma’s die je lichaam op dat moment het meest kunnen ondersteunen waarmee je direct aan de slag kan.

Voor alle duidelijkheid, deze analyse is geen medische diagnose of therapie! Deze analyse kan dus geen onderzoek of behandeling door een arts of niet-medische behandelaar vervangen.

Enkel op afspraak voor een prijs van 75€ per uur. 

 

Healy prijzen of/en je eigen Healy bestellen? Klik op: https://eu.healy.shop/partner?partnername=6271-1668-3105

Healy is een medisch apparaat en vraagt dus een deskundige uitleg en begeleiding. Voor ons een must en dus voorzien wanneer je de Healy via ons aankoopt. Ook bij het bestellen helpen we je om de juiste keuze te maken.

Heb je reeds een Healy en je hebt nog vragen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Gezonde cellen maken gezonde organen, gezonde organen maken gezonde mensen!

 

Ervaar de kracht van frequentietherapie
Einstein quote
I changed my thinking and it changed my life

Wil je zien wat 1 uur frequentie therapie met Healy doet met ons immuunsysteem?

Wil je zien wat 1u frequentietherpaie met Healy doet met ons immuunsysteem?

Onze expertise

Inzichten op het gebied van health.

Patrick Demets

Als gekwailificeerde medical device advisor van Healy laat ik het medisch apparaatje aan het woord met zijn kwantum sensor technologie.

Heb je interesse om frequentie therapie met Healy ook toe te passen in je praktijk? Ook gekwalificeerd medical device advisor worden? Meehelpen aan het welzijn van anderen?  Of heb je reeds een Healy en zit je met vragen? Je mag alvast rekenen op een professionele begeleiding en ondersteuning door ons Healy team. Wereldwijd. Welkom.

Healy let's work together

Maak een afspraak

We verwelkomen je graag voor een gratis kennismakend gesprek.