Health & Healy

Gezondheid en frequentietherapie met Healy.

Wie vindt het niet geweldig om zich gezond en goed te voelen!

Per slot van rekening is een gezond lichaam en een gezonde geest waarschijnlijk het belangrijkste voor geluk en levenskwaliteit!
Maar gezondheid mag je niet als vanzelfsprekend beschouwen en bovendien betekent gezondheid voor iedereen iets anders.

Ben je op zoek naar alternatieve manieren om pijntjes of ongemak te verbeteren? Of wil je de balans tussen je lichaam, geest en ziel herstellen?

Meer vreugde en vitaliteit ervaren en je gevoel van welzijn verbeteren?

 

Dan is Healy een perfect initiatief.

Healy is gecreëerd om je te helpen bij het bereiken van deze doelen.

Healy met de TimeWaver technologie is een medisch apparaatje klasse 2A voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunde behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Het geheim van Healy is frequentie therapie en is bedoeld voor het stimuleren van bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties die men kan toepassen op alle belangrijke levensgebieden.

Het bevordert je gezondheid, welzijn en balans!

Healy biedt toepassingen die je helpen om in vorm te blijven en om pijn te verzachten. Het apparaatje kan je ondersteunen in stresssituaties gedurende de dag, helpen om gemakkelijker te herstellen en ervoor zorgen dat je beter slaapt.

Healy kan je helpen bij het verhogen van je vitaliteit, kan je stroming van levensenergie verbeteren en kan je energiereserves activeren.

De toepassingen van de Healy werken in het bio-energetische veld van je lichaam en zijn gebaseerd op vele jaren ervaring van Nuno Nina en van ons netwerk van therapeuten.

We willen je graag persoonlijk meer uitleg geven, waarbij je de Healy zelf kan ervaren.

Vrijwaring

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan nog niet wetenschappelijk is aangetoond.

Healy wearables
 • chronische pijn
 • fibromyalgie
 • skeletpijn
 • migraine
 • slaapproblemen
 • depressie
 • burn-out
 • angst
 • immuunsysteem
 • balans
 • stabiliteit
 • welzijn

“Healy is een compacte en betrouwbare metgezel voor jouw gezondheid.”

Patrick Demets

Health Coach, Healy Mentor, Inspire Forward

Holistisch gezond leven met Healy

Maak kennis met Healy

Klanten aan het woord…

Als fibromyalgie patiënt wou ik de kracht van frequentie therapie een kans geven. Uit de Healy lichaamsanalyse en energieveldscan kwam een programma met frequenties die ik blijkbaar nodig had.

Ik besliste direct om mijn eigen Healy gold basisversie aan te schaffen en draaide meteen drie programma’s per dag met de frequenties uit de analyse. Mijn verwachtingen waren niet groot maar ik had iets van”baat het niet, schaadt het niet”.

Heel voorzichtig kwam mijn lichaam in rust en kreeg ik van binnen een open gevoel.

Ik wou meer en besliste na drie maanden om over te stappen naar de ”Resonance” het topmodel van Healy met veel meer frequenties ter ondersteuning van mijn lichaam op andere gebieden. Als energetisch therapeut laat ik nu ook mijn klantjes proeven van frequentie therapie. De frequenties in combinatie met vb Reiki gaan zoveel dieper. Ik ben altijd positief voorzichtig omdat mensen moeten begrijpen dat het een”ondersteuning”is in hun proces en niet een wonder die op één dag verdwenen is.

Mijn Healy en ik zijn onafscheidelijk geworden waarvoor mijn ”dank” en ook vooral ”dank” aan Patrick die ten alle tijden bereid is te helpen.

Namastė Darline Verhaest

Reiki master

Hoe gaan we te werk?

Met de gepatenteerde nieuwste quantum sensor technologie meten we eerst uw energieveld. Daaruit krijgen we direct een analyse over uw energiepijl op verschillende vlakken. Daarbij komen we te weten waar en waardoor uw lichaam energie verliest.

Vervolgens gaan we verder met de lichaamsanalyse. Hieruit zien we waar uw lichaam energetisch in disbalans is en dit zowel fysisch als mentaal. De frequenties die je lichaam nodig heeft om je te ondersteunen komen er zo uit.

Frequentie therapie kunnen we inzetten bij lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten.

Na de analyse krijgt u hierover een uitgebreid verslag, voorstel van de best passende Healy voor u en schema met frequenties die je lichaam op dat moment het meest kunnen ondersteunen waarmee je direct aan de slag kan.

Voor alle duidelijkheid, deze analyse is geen medische diagnose of therapie! Deze analyse kan dus geen onderzoek of behandeling door een arts of niet-medische behandelaar vervangen.

Gezonde cellen maken gezonde organen, gezonde organen maken gezonde mensen!

 

Ervaar de kracht van frequentietherapie
Einstein quote
I changed my thinking and it changed my life

Patrick Demets

Als Health Coach laat ik het medisch apparaatje Healy aan het woord met zijn quantum sensor technologie.

Interesse om ook verdeler te worden van Healy World? Of wil u weten of Healy ook een meerwaarde is in uw praktijk? U mag alvast rekenen op een professionele begeleiding en ondersteuning door het Inspire Health Team.

Healy let's work together

Maak een afspraak

We verwelkomen je graag voor een gratis kennismakend gesprek.