Inspire Forward helpt je terug goed in je vel te voelen

door | 7 jun 2021 | Blog, Health, Job Analyse, Life Coach, Studiekeuze, Vitaliteit

Inspire Forward helpt je terug goed in je vel te voelen

Er is intussen al veel over gezegd en geschreven: de coronacrisis zorgde voor een forse toename in psychische problemen. Onze mentale gezondheid leed met andere woorden onder de onzekere crisistijden, met bovendien veel eenzaamheid.

Ook nu er licht aan het einde van de tunnel is en de vaccinatiecampagnes op volle toeren draaien, ondervinden veel mensen moeilijkheden om zich terug goed in hun vel te voelen. Bij Inspire Forward helpen we je graag weer op het goede pad.

Als je lichaam zijn grenzen begint aan te geven

Brede waaier aan symptomen

Sommigen minimaliseren het tot coronamoeheid of ‘knaldrang’, in jongerentaal. Anderen benoemen het als psychische problemen. De realiteit is dat dergelijke problemen vaak moeilijk te benoemen zijn, net omdat ze zich bij iedereen anders kunnen uiten. Wel is het zo dat enkele veelvoorkomende symptomen de voorbije maanden veel vaker voorkwamen dan in het verleden. Daar zijn alle experts het over eens.

Zo zagen we een ernstige toename in het aantal depressies en burn-outs, meer mensen met slaapstoornissen en ondervinden velen een constant overspannen gevoel. Ook nu het normale leven weer stilaan hervat, merken we nieuwe problemen op. Zo moeten heel wat mensen hun angst overwinnen om het oude leven, met meer sociale contacten, weer op te pikken. Bij zowel het voorkomen als het ondersteunen van depressies, burn-outs of slaapproblemen staat Inspire Forward je graag bij. We vertrekken vanuit een uitvoerige en eerlijke introspectie om samen aan je zelfontplooiing en veerkracht te werken.

Jongvolwassenen, die zich bijvoorbeeld onzeker voelen over hun studiekeuze of toekomstplannen, kunnen rekenen op de begeleiding van Inspire Forward. Net als mensen die tijdens de coronacrisis te kampen kregen met relationele problemen. Met de hulp van een ervaren life coach leren je partner en jij elkaar weer naar waarde schatten.

Hoe versterkt Inspire Forward jouw mentale gezondheid?

De aanpak van onze coaching hangt sterk af van de uitdagingen die jouw pad kruisen. Er is dan ook niet één algemene aanpak. Wil je bijvoorbeeld jouw zelfvertrouwen opkrikken of angsten overwinnen, dan kan life coaching je op de goede weg helpen. We leggen steeds de focus op positief denken en persoonlijke groei. Wil je bijvoorbeeld een burn-out voorkomen of ondersteunen? Dan willen we je motivatie opkrikken aan de hand van vitaliteitscoaching.

Niet alleen met coaching werken we aan je positieve mindset. Inspire Forward werkt ook met frequentietherapie. Het geeft je mentaal welzijn een duwtje in de rug dankzij bio-energetische stimulatie.

Bij Inspire Forward stippelen we graag een traject op jouw maat uit, zodat je mentale gezondheid de nodige zorg krijgt en jij je straks weer helemaal goed in je vel voelt.

Actief in Ieper, Oostende, Brugge en online.

Coaching praktijk Inspire Forward is actief bij het ondersteunen van mentale gezondheid te Oostende, Brugge en Ieper. Ook online helpen we je graag verder.

Klik op ik wil een afspraak, laat je gegevens na en ik contacteer je zo snel mogelijk.

Inspire Forward
Waar je werk, gezondheid, welzijn en balans centraal staan.

Interesse in een kennismakingsgesprek?