Inspire Forward, nu ook jouw adres voor persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies in Ieper

door | 4 feb 2022 | Blog, Job Analyse

Inspire Forward, nu ook jouw adres voor persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies in Ieper

Heuglijk nieuws voor Ieperlingen die het beste uit zichzelf en hun carrière willen halen. Vanaf maart 2022 heeft Inspire Forward namelijk een nieuwe uitvalsbasis. Voortaan zijn wij het adres voor loopbaanbegeleiding in Ieper.

Coaching praktijk Inspire Forward in het hartje van Ieper D’Hondtstraat 13

De Westhoek is een ondernemende regio, met Ieper als kloppend hart. Een uitstekende locatie dus voor loopbaancoach Patrick Demets van Inspire Forward. Voortaan kunnen werknemers, startende zelfstandigen, zelfstandigen en bedrijfsleiders bij ons terecht voor loopbaancoaching. Iedereen heeft af en toe wel vragen op zijn carrière vlak. We werken dan ook altijd heel doelgericht om je inzichten en oplossingen te bieden.

Kan iedereen dan terecht bij Inspire Forward voor loopbaanbegeleiding in Ieper?

Zeker wel. Voor bedrijfsleiders of ondernemers kan het een ideale stap zijn om de persoonlijke ontwikkeling en work-lifebalans een stevige boost te geven. Werknemers zullen tijdens het traject dan weer ontdekken waar hun ambities en dromen liggen. Het hoofddoel is dan ook dat jij je weer voor de honderd procent goed in je vel kan voelen. Door gebruik te maken van loopbaancheques gesubsidieerd door de Vlaamse overheid blijft de kostprijs bovendien beperkt, waardoor het traject loopbaanbegeleiding van 7 uur een niet te missen kans is.

Loopbaanbegeleiding en meer

Het spreekt voor zich dat Inspire Forward ook in Ieper méér zal doen dan enkel loopbaanbegeleiding. Net zoals voorheen, kan je ook terecht voor life coaching, gezondheidscoaching, vitaliteitscoaching of ondersteuning bij de studiekeuze.

Een grote meerwaarde is dat Patrick ook zaakvoerder is van de gezondheidswinkel “De Papaver Bio” en dat hij dan ook dagelijks in contact komt met de laatste nieuwigheden op gebied van supplementen en gezonde voeding om u te ondersteunen. Meer lezen over “De Papaver Bio” doe je via deze link: “De Papaver Bio

Wij helpen je graag verder bij het ontwarren van moeilijke levensvragen tijdens verschillende fases in je leven.

Wil je alvast meer weten over de voorwaarden voor loopbaancoaching aan een heel voordelig tarief met loopbaancheques van de Vlaamse overheid? Klik op de pagina ‘Job coaching’. Of boek meteen een afspraak met Patrick. Klik op ‘Maak een afspraak’. We zien je snel.

Inspire Forward

Waar je werk, gezondheid, welzijn en balans centraal staan.

Interesse in een kennismakingsgesprek?