Vitaliteitscoaching Leiderschapscoaching

 

Vitaliteitscoaching

Vitaliteit is de levenskracht, motivatie en veerkracht waarmee je in het leven staat.

Echter houden heel dikwijls, beperkende overtuigingen, blokkades, trauma’s, gedachten of mensen ons tegen om in volle vitaliteit gelukkig te kunnen leven.

Daarnaast hebben velen van ons een gejaagd leven waardoor men de tijd niet neemt om er bewust van te worden. 

Tijdens onze vitaliteitscoaching analyseren we welk van deze items je het sterkst vast houden en komen we snel tot de oorsprong.

Vervolgens analyseren we welke invloed het heeft op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

De samenhang van dit alles brengt je direct tot diepe inzichten.

Daarna bepalen we de interventies die nodig zijn om op al deze vlakken ondersteuning te bieden en bekijken we of jouw dagelijkse gedachten onbewust een gevolg is van de oorsprong die jouw verder blokkeert in je leven of niet?

Wees bewust, je gedachten creëren je leven. Wees leider van je eigen leven.

Vitaliteit en veerkracht

Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching voor persoonlijk leiderschap.

“Verander je gedachten en je leven zal veranderen.”

Leider worden van je eigen gedachten?

Belangrijk hierbij is dat we eerst bepalen wie je energievreters en stressoren zijn. Deze zijn van cruciaal belang om leider te blijven van je eigen leven.

Vervolgens leren we je aan hoe je beter met je gedachten omgaat, anders denkt. Hoe je de kracht van je geest kan ontgrendelen. Hoe je de zaken kan loslaten die je geen meerwaarde meer geven. Hoe je alleen nog zal doen wat je energie en voldoening zal geven. Hoe je het leven zal aantrekken zoals je echt wilt leven. Hoe je vol focus, discipline en zelfvertrouwen zal leven.

Vitaliteit- en leiderschapscoaching is voor wie meer geestelijke en lichamelijke levenskracht, innerlijke kracht, zelfvertrouwen, focus, doorzettingsvermogen en discipline wil creëren in zijn leven.

“Leer de kracht van je geest te ontgrendelen en wees leider van je eigen leven.”

Klik op “Ik wil een infogesprek”, laat je gegevens na en ik bel je op om naar jouw verhaal te luisteren.

 

I changed my thinking and it changed my life

Onze expertise

Inzichten op het gebied van life, job, gezondheid, vitaliteit en studiekeuze coaching.

Patrick Demets

Vitaliteitscoach Patrick Demets is een geboren Bruggeling die nu gevestigd is in Bredene. Hij is actief in zijn geboortestad Brugge, uitvalsbasis Bredene, in Oostende bij groepspraktijk Flow Aan Zee maar ook op verplaatsing in West-Vlaanderen. Daarnaast kan je Patrick ook contacteren voor online coaching wereldwijd.

Als leiderschapscoach is hij in eerste instantie jouw klankbord. Patrick bekijkt je als mens in zijn geheel. Hij helpt je bij het inzien en loslaten van verkeerde relaties, beperkende overtuigingen en blokkades. Verder leert Patrick hoe je meer innerlijke rust en een vreugdevol leven kan aantrekken.

Healy let's work together

Maak een afspraak

We verwelkomen je graag voor een gratis kennismakend gesprek.