Ondernemen in deze tijd is ondernemen vanuit het hart.

door | 29 jan 2021 | Blog, Job Analyse

Ondernemen vanuit het hart

Valt het jou ook op dat we het steeds meer hebben over het volgen van ons hart? Er is een stevige verandering aan de hand, er is een honger naar doen wat goed voelt. We willen vrij zijn in het uitdrukken van onszelf en willen ontdekken wat we ten diepste zijn.

Geld verdienen gaat meer en meer gepaard met doen waar je hart ligt en we ontdekken dan ook dat dit uiteindelijk de enige ware manier is die zal stand houden, waarbij we zowel onszelf als de wereld dienen! We gaan hierbij meer en meer erkennen dat overvloed zoveel meer omvat dan ons idee van geld en rijkdom. Het is trouwens niet het rijk willen zijn die telt, maar de persoon die je wordt tijdens de weg naar rijkdom.

 

I am the creator of my life

 

Jezelf zijn

In deze tijd is en wordt ondernemerschap dan ook vaker een antwoord op de behoefte om het hart te laten spreken. Het is veel meer een kwestie van jezelf zijn, je missie en zielenwensen te ontdekken, je levenswerk creëren en stevig neer te zetten in deze wereld.

Oude structuren en opvattingen over succes en business veranderen drastisch. Het is niet langer meer die mannelijke energie van presteren, concurreren en manipuleren. Er waait een zachte, vrouwelijke zwoele wind die ons weer laat dromen, fantaseren en geloven, en vooral leert vertrouwen op wat we in essentie zijn.

Deze tijd

Er is een manier van leven en werken mogelijk die uit puur geluk bestaat en ons vleugels zal geven. Die vleugels tillen ons op, nemen ons mee en maken alles wat ons nu belast zoveel malen lichter. Het is een levenswijze waarop we uiteindelijk allemaal naar toe gaan. Het is een periode van bewustzijnsveranderingen en groei. De wereld is aan het transformeren. Het collectieve bewustzijn naar meer eenheid en vooral door vanuit het hart te leven zal het lichter leven zijn en meer verbonden zijn met de bron van alle leven.

 

Deze tijd

Het verlangen is groot om zich volledig te ontplooien

Meer en meer mensen staan nu even stil en zijn zoekende wat ze nog echt willen in hun leven. Leven vanuit het hart is nieuw, maar het is de enige weg om ons volledig te ontplooien en om onze eigen plek te vinden in deze toch zo veranderende wereld.

Terug meer verbonden zijn met alles wat leeft

Ik voel me erg gedreven om een steunpaal te zijn voor mensen, om het beste uit iedereen te halen die mensen reeds jaren in zich dragen. We hebben nu meer dan ooit nood aan zekerheid, aan een stevige basis en anderzijds aan het bewust worden van wie we werkelijk zijn. Er volledig mee te verbinden, mee te voelen en om er samen aan te werken om het volledig te manifesteren.

Veelbelovende toekomst

Ondernemen in deze tijd is een tijd waarin we onszelf volledig kunnen uitdrukken en prachtige diensten en producten zullen creëren. Ondernemen gaan we ervaren als nooit te voren. Geheel in lijn met wie we zijn, met onze unieke talenten en vaardigheden, met onze diepste kwaliteiten, talenten en vol passie. Wees je bewust dat je business zal groeien in de mate waarin jij zal groeien. Het is nu de tijd om te leren hoe jij zelf optimaal jouw werkelijkheid zal bepalen en vorm zal geven.

De toekomst ligt aan jouw voeten.

Veel succes !

Klik op ik wil een afspraak en ga een kennismakingsgesprek aan.
Voorwaarden en meer informatie, klik op “Job Analyse”.

Inspire Forward
Waar je werk, gezondheid, welzijn en balans centraal staan.

Interesse in een kennismakingsgesprek?