Healy en coaching praktijk Inspire Forward

Waarom is Healy een grote meerwaarde voor u bij coaching praktijk Inspire Forward?

Eerst en vooral moet je weten wat de missie is van Inspire Forward en Healy.

Missie van Inspire Forward

Missie en visie van Healy?

Mensen in staat te stellen om een gezond, vervuld en bewust leven te leiden en om de groeiende gemeenschap te inspireren om een positieve impact op de mensheid te creëren. Daarvoor creëren wij Healy producten en mogelijkheden om mensen in staat te stellen een leven van vrijheid, passie en vreugde te leiden.

Zoals je kan lezen is de missie van coaching praktijk Inspire Forward een perfecte match met de missie van Healy.

Wat is de meerwaarde van Healy voor Patrick Demets, zaakvoerder van Inspire Forward?

Op mijn vitaliteit?

Mijn vitaliteit hoog houden is belangrijk. Daarom doe ik elke week een vitaliteitsscan met de kwantumsensor van Healy. De kwantumsensor van Healy is gebaseerd op de wetenschap van kwantumfysica. Vitaliteit is namelijk de levenskracht, motivatie en veerkracht waarmee ik in het leven sta. Levenskracht of energie bepaalt voor 40% mijn vitaliteit. Mijn motivatie 30% en mijn veerkracht 30%. Samen dus 100%.

Mijn energieniveau die 40% bevat van mijn vitaliteit is verder opgebouwd uit een fysiek, emotioneel en mentaal geheel. M.a.w als het emotioneel en mentaal wat minder gaat heeft dat invloed op mijn gezondheid. Daarvoor is het belangrijk dat ik mij omring met de juiste mensen, zowel professioneel als privé.

Mijn motivatie of doel waarmee ik in het leven sta en mijn veerkracht of vermogen om door te gaan bij stress of uitdagingen bepaalt dus voor 60% mijn vitaliteit. Zie je hoe belangrijk het is om zinvol te leven, te doen wat je graag doet?

Op al deze gebieden krijg ik elke dag ondersteuning van mijn Healy.

De kwantumsensor van Healy maakt mij elke dag duidelijk waar ik moet bijsturen om mijn vitaliteit hoog te houden. Het is dus met andere woorden mijn dagelijkse gids.

Vervolgens kies ik de voorgestelde programma’s en draai ik de nodige frequentieprogramma’s om mijn vitaliteit hoog te houden. Wanneer ik een verzoek krijg om mijn immuniteit te verhogen komt deze natuurlijk prior. Indringers zoals ziekteverwekkende bacteries en virussen hou ik graag op afstand.

Healy for your health
Healy

In mijn praktijk?

De kwantumsensor van Healy is in mijn coaching praktijk een zeer grote meerwaarde op al mijn expertises. Ik kom veel sneller tot de oorzaak en tot resultaat. Niet eerst urenlang zitten spitten waar de echte reden zit. Neem nu als voorbeeld beperkende overtuigingen, blokkades of een tekort aan zelfvertrouwen. Vanwaar komt het en hoe kunnen we het snel ombouwen naar meer actie en zelfvertrouwen.

Mijn laatste investering is de nieuwe Healadvisor Coach Module en de Succes Coach module.

Bij life coaching is de Coach Module heel interessant bij het krijgen van inzichten op persoonlijk vlak. Zoals bij persoonlijk ontwikkelen, inzichten, gezinsrelaties, persoonlijke relaties, eigenwaarde, emotionele balans, sociale relaties, zelfvertrouwen, blokkades, beperkende overtuigingen en spiritualiteit.

Bij job coaching kan ik de Succes Coach Module inzetten om inzichten te krijgen bij persoonlijk potentieel m.a.w bij talenten die verborgen liggen. Maar ook bij professioneel succes zoals doelen, mogelijkheden, carrière en financiën.

De Healy Coach modules en mijn ervaring als coach zorgen ervoor dat ik veel sneller tot resultaat kom.

Ik zag heel snel dat Healy perfect aansloot op mijn verschillende expertises als coach waardoor ik alle trainingen volgde en alle diploma’s ben toegewezen. Tot op vandaag volg ik elke training, het is verbluffend welke resultaten ik ermee haal.

Geef je ondertussen ook trainingen aan professionals, Patrick?

Inderdaad, omdat ik er zo gepassioneerd door ben, geef ik ondertussen opleidingen aan gezondheidsprofessionals, coachen, therapeuten… Maar ook aan mensen die interesse hebben om hun eigen vitaliteit bij te sturen. Denk maar even na welk potentieel we hebben?

Ben je dan niet bang dat er te veel professionals met Healy aan de slag gaan?

Nee, helemaal niet. Daar geeft het bedrijf ook voor gezorgd, we werken wereldwijd in team. En daarbij, we leven toch in overvloed. Er is genoeg voor iedereen. Weet je nog? De missie van Inspire Forward is mensen inspireren en motiveren naar een vervuld, gelukkig, gezond, succesvol en bewust leven. Daarover gaat het toch?

Coaching met Healy lijkt mij heel interessant! Maar hoe weet ik nu of Healy ook iets is voor mij om te gebruiken?

Het beste dat je kan doen is zelf een volledige lichaamsanalyse en energieveldscan ondergaan met een bepaald thema of vraag en gewoon ervaren. We coachen waar nodig, je krijgt inzichten op beide vlakken en daarna laat ik je de frequenties voelen. Zo simpel is het. Nadien krijg je een verslag over de analyse en een voorstel met de best passende Healy voor jezelf. Aarzel je nog dan kan je de Healy voor een week huren. Beslis je nadien om je eigen Healy aan te schaffen, dan help ik je bij de bestelling en de opstart. Nadien kan je een workshop volgen waardoor je alles meteen uit je Healy haalt.

Inspire Forward

Waar je passie, vitaliteit en een gelukkige levensstijl centraal staan.

“Sta krachtig in het leven en leef je mooiste leven!”

Aarzel je nog?

Bel of klik op “Ik wil een infogesprek” laat je gegevens na en ik contacteer je om op al je vragen te antwoorden.

Patrick Demets

Als gekwailificeerde Healy adviseur  laat Patrick tijdens dit coaching traject de hoogtechnologische kwantum sensor aan het werk. Op zijn locatie te Ieper, maar ook in Brugge en Oostend. Ook online is Patrick in België maar ook wereldwijd professioneel actief met Healy.

Heb je interesse om frequentie therapie met Healy ook toe te passen in je praktijk?  Als mentor, trainer mag je alvast rekenen op onze professionele begeleiding en ondersteuning. Je bent welkom voor een intakegesprek.

Healy let's work together

Maak een afspraak

Laat hier je gegevens na en we contacteren je zo snel mogelijk.