Waarom Social Sharing & Social Selling als beroep zo een opmars kent?

door | 29 okt 2020 | Blog

Waarom Social Sharing & Social Selling als beroep zo een opmars kent?

Net zoals freelance werken een opmars kent, schiet het aantal mensen die kiezen voor Social Sharing of Social Selling als paddenstoelen uit de grond.

De reden is dat meer en meer mensen van thuis uit willen werken, hun eigen werktijd zelf willen regelen en hun eigen baas willen zijn. Daarbij is Social Sharing mogelijk aan een minimum van investering!

Hoe gaat  de traditionele distributie aan het werk?

Bij de traditionele distributie wordt er een hele weg afgelegd eer een product of dienst van de producent tot bij de consument geraakt. Er zijn meerdere tussenstappen zoals fabrikant, transport, groothandel, kleinhandel, vertegenwoordigers, verkopers enz…Daarnaast hebben we nog de reclamekosten. Al die kosten betaalt uiteindelijk de consument of klant.

Hoe gaat Social Sharing aan het werk?

Social Sharing of Social Selling is een distributiesysteem dat al die tussenstappen uitsluit. Een product komt rechtstreeks bij de consument terecht. Er is dus geen stock nodig en dat maakt het wel heel laagdrempelig om te starten. Men gaat dus via een netwerk van partners de klant benaderen. Mond aan mond reclame is een grote troef bij Social-Sharing! Dat doen we dagelijks, zelfs van kinds af aan. Zijn we tevreden over iets dan vertellen we dat verder aan kennissen, collega’s enz…

Social Sharing is reclame maken uit een eigen positieve ervaring. 

Heb je ergens heel goed gegeten in een restaurant, correcte prijs en goede bediening, dan zal je dat doorvertellen, waardoor anderen ook in dat restaurant gaan eten. De uitbater van dat restaurant heeft een grotere omzet, maar zal jou hiervoor niet betalen!

Social-Sharing bedrijven doen dit wel. Door gewoon je eigen ervaringen te delen met anderen, wat we sowieso doen, ontvangen we een commissie. Vervolgens kan je indien je dat wenst anderen leren om hetzelfde te doen. Over hun omzet verdien je dan een commissie. Logisch toch, want je steekt er tijd en energie in om deze persoon op te leiden.

Wat zijn de mogelijke verdiensten en vele voordelen van Social Sharing?

Social Selling biedt dus een actief (door eigen aanbeveling) en passief (door commissie van je partners) inkomen op. Bij Social-sharing kan je zeer veel van thuis uit doen, wat veel voordelen oplevert. Het passief inkomen is gebaseerd op de omzet van je eigen netwerk. Let wel, dit betekent niet dat jij het meeste verdient! Het is geen piramidesysteem.

Iedereen wordt beloond voor zijn eigen aanbeveling en voor het goed begeleiden van zijn leden. Teamspirit is hierbij dus van essentieel belang. Samen bereiken we veel meer.

Social Sharing bedrijven bieden iedereen de kans om een mooi inkomen te realiseren. Bekijk wel eerst goed het bedrijf en hun marketingplan voor je start.

Waarom is het Social Sharing bedrijf Healy World zo succesvol?

Het succes van Healy World zit hem in het feit dat ze actief zijn in de groeimarkt  van gezondheid, welzijn en balans. Ze zijn daarbovenop de eerste op de markt met een medisch apparaatje en hebben reeds jaren ervaring met frequentie therapie.

Inspire Forward en Healy?

Inspire Forward staat voor je werk, je gezondheid, je welzijn en voor meer balans in je leven. Dat is de reden waarom Inspire Forward samenwerkt met dit fantastisch Duits bedrijf. Meer hierover kan je lezen op mijn website onder de rubriek Health.

Inspire Forward

Waar Uw Werk, Uw Gezondheid, Uw Welzijn en Uw Balans centraal staan.

 

 

Interesse in een kennismakingsgesprek?