Inspire Forward helpt je terug goed in je vel te voelen

door | 7 jun 2021 | Blog, Health, Job Analyse, Life Coach, Studiekeuze, Vitaliteit

Inspire Forward helpt je terug goed in je vel te voelen

Er is intussen al veel over gezegd en geschreven: de coronacrisis zorgde voor een forse toename in psychische problemen. Onze mentale gezondheid leed met andere woorden onder de onzekere crisistijden, met bovendien veel eenzaamheid.

Ook nu er licht aan het einde van de tunnel is en de vaccinatiecampagnes op volle toeren draaien, ondervinden veel mensen moeilijkheden om zich terug goed in hun vel te voelen. Bij Inspire Forward helpen we je graag weer op het goede pad.

Als je lichaam zijn grenzen begint aan te geven

Brede waaier aan symptomen

Sommigen minimaliseren het tot coronamoeheid of ‘knaldrang’, in jongerentaal. Anderen benoemen het als psychische problemen. De realiteit is dat dergelijke problemen vaak moeilijk te benoemen zijn, net omdat ze zich bij iedereen anders kunnen uiten. Wel is het zo dat enkele veelvoorkomende symptomen de voorbije maanden veel vaker voorkwamen dan in het verleden. Daar zijn alle experts het over eens.

Zo zagen we een ernstige toename in het aantal depressies en burn-outs, meer mensen met slaapstoornissen en ondervinden velen een constant overspannen gevoel. Ook nu het normale leven weer stilaan hervat, merken we nieuwe problemen op. Zo moeten heel wat mensen hun angst overwinnen om het oude leven, met meer sociale contacten, weer op te pikken. Bij zowel het voorkomen als het behandelen van depressies, burn-outs of slaapproblemen staat Inspire Forward je graag bij. We vertrekken vanuit een uitvoerige en eerlijke introspectie om samen aan je zelfontplooiing en veerkracht te werken.

Jongvolwassenen, die zich bijvoorbeeld onzeker voelen over hun studiekeuze of toekomstplannen, kunnen rekenen op de begeleiding van Inspire Forward. Net als mensen die tijdens de coronacrisis te kampen kregen met relationele problemen. Met de hulp van een ervaren life coach of relatietherapeut leren je partner en jij elkaar weer naar waarde schatten.

Hoe versterkt Inspire Forward jouw mentale gezondheid?

De aanpak van onze coaching hangt sterk af van de uitdagingen die jouw pad kruisen. Er is dan ook niet één algemene aanpak. Wil je bijvoorbeeld jouw zelfvertrouwen opkrikken of angsten overwinnen, dan kan life coaching je op de goede weg helpen. We leggen steeds de focus op positief denken en persoonlijke groei. Wil je bijvoorbeeld een burn-out voorkomen of behandelen? Dan willen we je motivatie opkrikken aan de hand van vitaliteitscoaching.

Niet alleen met coaching werken we aan je positieve mindset. Inspire Forward werkt ook met het Duits medisch apparaatje Healy die ondersteuning biedt bij psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Trouwens wist je dat Patrick een Healy medical advisor is? Het geheim van Healy is frequentietherapie  Het geeft je mentaal welzijn een duwtje in de rug dankzij bio-energetische stimulatie.
Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, skeletpijn, migraine en voor de  ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Bij Inspire Forward stippelen we graag een traject op jouw maat uit, zodat je mentale gezondheid de nodige zorg krijgt en jij je straks weer helemaal goed in je vel voelt.

Actief in Bredene, Oostende en elders in West-Vlaanderen

Coachingpraktijk Inspire Forward is gevestigd in Bredene, Oostende en helpt je ook elders in de provincie West-Vlaanderen bij het voorkomen en behandelen van mentale problemen. Ook online coaching is mogelijk bij Inspire Forward.

Klik op ik wil een afspraak en ga een kennismakingsgesprek aan.

Inspire Forward
Waar je werk, gezondheid, welzijn en balans centraal staan.

Interesse in een kennismakingsgesprek?