Creëer je mooiste leven

Coaching praktijk Inspire Forward

Laat je inspireren? 

Creëer een mooi en gelukkig leven met life coaching

Voor wie nieuwe inzichten, stabiliteit, positiviteit, persoonlijke en/of professionele groei wil ontwikkelen in zijn leven.

Creëer je mooiste job met loopbaancoaching en advies

Voor werknemers, startende zelfstandigen in hoofd- of bijberoep, zelfstandige ondernemers en kmo-bedrijfsleiders die vooruit
willen in hun job.

Creëer je beste gezondheid met gezondheidscoaching 

Voor wie een optimale fysieke, mentale, emotionele gezondheid wil ontwikkelen en stress onder controle wil houden.

Creëer je hoogst vitaliteit en neem voor 100% je leven in eigen handen met vitaliteit- en leiderschapscoaching

Voor wie meer levenskracht, innerlijke kracht, motivatie, zelfvertrouwen, discipline, focus, en veerkracht in zijn leven wil ontwikkelen.

Creëer je beste studiekeuze met studiekeuzecoaching en advies

Studiekeuze en algemene begeleiding voor  jongvolwassenen die het bos door de bomen niet meer zien.
Voor wie helderheid, juiste keuzes en gerichte toekomstplannen wil creëren.

Bekijk de praktijk

Klanten aan het woord

Patrick Demets kwam op juiste moment in mijn leven, ik zat volledig vast en stond voor moeilijke keuzes. Patrick heeft je inzicht welke koers je moet varen in de toekomst.
Met de juiste tools ontdek je samen je talenten, competenties maar vooral je waarden. Voor iedereen die zich de vraag stelt van: “moet het nu zo verder”, neem contact op met deze schitterende coach, je krijgt een klare kijk op je probleem en een visie hoe het verder moet…

Bedankt Patrick om mij telkens te motiveren en de boost te geven om de dingen te doen waar ik jaren zat over te tobben, dat éne duwtje in de rug had ik net nodig!

Fabienne Deknudt

Apotheker, Orthomoleculaire therapeut

Doel van onze coaching

Het doel van onze coaching is om je fysiek en mentaal in je kracht te plaatsen. Om de beste versie van jezelf te worden. Belemmeringen, beperkende overtuigingen en bijhorende stress achter je te laten.  Zodat jij je volle potentieel kan plaatsen en je eigen levensdoelen zal verwezenlijken naar een vervuld, gelukkig, gezond en succesvol leven.

Authenticiteit is hierbij de sleutel naar vervulling.

Kracht van psychodrama
Wij werken oplossingsgericht

Wij werken oplossingsgericht

We gaan steeds op zoek naar oplossingen en mogelijkheden.

Als coach betekent dit dat ik je begeleid en ondersteun. Je leven mee help vorm te geven, vertrekkend vanuit jouw diepste zieleroerselen, wensen en talenten.

Mijn sterke eigenschappen die u daarbij zullen helpen zijn mijn analytische en creatieve denkkracht, empathisch vermogen, intuïtie, beroepservaring en bovenal mijn levenswijsheid en positieve groeimindset.

Hoe werkt coaching?

Coaching staat in het teken van het ontdekken van jouw mentale kracht en mogelijkheden, door méér inzicht in jezelf te verkrijgen.

Je ontdekt wat je eigen doelen en sterke punten zijn, maar ook wat je struikelblokken zijn. Waarom hanteer je een specifiek gedrag en vanwaar komen die welbepaalde blokkades of beperkende overtuigingen?

Wat werkt er wel of niet en hoe buig je je innerlijke belemmeringen om?
Vaak weet je onbewust het antwoord al, maar heb je nog net dát duwtje in je rug nodig van een goeie coach die je hierin begeleidt en aanmoedigt.

Volg ons op Instagram

Patrick Demets

Personal coach Patrick Demets is een geboren Bruggeling die nu met zijn praktijk gevestigd is te Ieper.

Als coach is hij in eerste instantie jouw klankbord. Patrick bekijkt je als mens in zijn geheel. Hij helpt je om verder persoonlijk te ontwikkelen waardoor je meer in balans komt en je volledig kan ontplooien voor wie je echt bent.

Onze expertise

Inzichten op het gebied van life, job, gezondheid, vitaliteit en studiekeuze coaching.